Referenser - Kalle Edblom AB
20273
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20273,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Långsiktiga lösningar

Miljömedvetenhet och kvalitet är av högsta prioritet i vår verksamhet. Därför arbetar vi utifrån gällande ISO-standard: 9001 och 14001. Dessutom säkerställer vi kvaliteten på våra tjänster genom väldokumenterade egenkontroller, kvalitetsdokument samt besiktningsprotokoll.

VAD ANDRA SÄGER OM OSS

“Vid samtliga renoveringar har Kalle Edblom agerat med sitt kunnande på ett förträffligt sätt. Det har alltid varit mycket tryggt att veta att arbetet utförts på det bästa, snabbaste och ekonomiskt gynnsammaste sättet.

För våra medlemmar och företagshyresgäster har det varit mycket uppskattat när tider för avstängning av rörsystemet kunnat minimeras. Som kontaktperson/ projektledare har Kalle alltid snabbt förstått problemet och planerat utförandet på ett mycket professionellt sätt. Kalle har tagit fram de bästa lösningar efter våra önskemål som har motsvarat ställda förväntningar.

Jag vill varmt rekommendera Kalle för framtida projektledararbeten.”

 

– Helena Bergander
Ordförande Brf Gyllenstiernan

“Vi tog hjälp av Kalle Edblom när ett vattenrör gick sönder i vår källare. Redan samma dag var personal från företaget var på plats. En övergripande besiktning och fuktmätning utfördes och efter det reparerades röret.

Det bästa med att anlita Kalle Edblom är att man får expertis inom fukt- och vvs på samma gång och att vi fick hjälp med både felsökning och åtgärd utan att behöva kontakta flera aktörer. Efter avslutat arbete överlämnades besiktningsprotokoll samt kvalitetsdokument på utförd reparation. Vi är supernöjda!”

 

– Oscar Swahn
Privatkund

“Erlandsson Bygg har under flera år haft ett nära samarbete med Kalle Edblom och vi är mycket nöjda. Företagets ledord är engagemang, ansvar och kvalitet. Dessa ord tycker vi speglar verksamhetens tjänster på ett bra sätt.”

 

– Jesper Brodén
Affärsområdeschef ROT-Byggservice – Erlandsson Bygg AB