Tjänster - Kalle Edblom AB
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

 FUKT- OCH VATTENSKADOR

Vid en vattenskada är det viktigt att du får snabb och korrekt hjälp. Vi gör en skadebesiktning och sätter in rätt åtgärder mot bakgrund av vår fleråriga expertis. Våra metoder anpassas efter din skada för att ge optimala råd och hjälp i återställningsarbetet. Enklare kan det inte bli!

Vi utför även fuktmätning av betong vid nyproduktion och renoveringsprojekt.

VVS-TEKNIK

Vi besiktigar, felsöker och avhjälper såväl stora som små rörproblem i olika typer av fastigheter. Vi erbjuder optimering och injustering av tappvatten- och värmesystem.
Vid nyproduktion eller ROT-projekt av fastigheter projekterar och dimensionerar vi ditt system. Fokus ligger på miljömedvetna och kostnadseffektiva lösningar anpassade efter dina behov.

 VVS-SERVICE

Vi har hög kompetens inom vvs- och rörinstallationer och kan hjälpa dig med service och underhåll av ditt rörsystem. Vi ser till att reparera och installera produkter på ett hållbart, miljövänligt och Kostnadseffektivt sätt.

Oavsett om du är företagare, en industri, ansvarigt för en bostadsrättsförening, villaägare etc. Vi hjälper alla! Varmt välkommen!